Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Tuesday, August 26, 2014

Kulit Cantik Dengan Collagen Powder Shklee

juhaida joe | 4:34 PM |
Semua wanita mahukan kulit cantik,mulus,gebu dan segala bagai yang berkait dengan cantik...di sebabkan dengan kesibukan maka secara tidak sedar masa untuk memanjakan atau menjaga diri terabai....setelah sekian lama,sedar-sedar muka tampak lebih tua dari usia.....baru umur 25 nampak macam 35....haa...tak ke haru biru di buatnya....di sebabkan kulit muka kusam,berkedut sana sini,eye bag hitam macam panda....Mahukah anda jadi sebegitu???Pastinya tak mahu kan...

Oleh disebabkan takut akan terjadi masalah yang saya cakapkan tadi...jom kita lihat produk apakah yang dapat membantu anda...

Pernahkah anda dengar perkataan kolagen?
Sudah pasti anda pernah mendangar dan tahu apa itu collagen...

YA!! kulit anda memerlukan collagen,malah seluruh tubuh anda memerlukan colllagen.. 

Kolagen adalah sejenis protein yang menyumbang kepada kulit yang sihat dan cantik. Tetapi semakin meningkat usia, kolagen dalam badan akan semakin berkurangan. Makin kurang kolagen maka makin tak sihat dan tak cantiklah kulit kita. Kurangnya kolagen menyebabkan tanda2 penuaan seperti:
    • Kulit dah mula melayut dan kendur sana sini
    • Kulit kering dan berkedut
    • Kulit kurang anjal
    • Payudara melayut dan tidak tegang
    • Kulit kusam
    • Rambut halus dan gugur
    • Kuku rapuh dan mudah patah
    • Pigmentasi


Dengan mengambil collagen dapat memberikan tampil awet muda,menyerlahkan rupa dan sihat tubuh badan.

So collagen apakah yg terbaik yang anda boleh dapatkan??

HA...sudah pastinya "Collagen Powder Shaklee"!!


Kenapa mesti Collagen Powder Shaklee?
    • Collagen Powder Shaklee mengandungi 400mg proprietari RSS collagen
    • Collagen Powder Shaklee mengandungi kolagen yang tulen, berkualiti tinggi dan diektrak dari sisik ikan merah (ikan merah adalah sumber collagen terbaik kerana daya ketahanannya)
    • Dalam Collagen Powder Shaklee, molekulnya ringan untuk memudahkan diserap oleh badan bagi kesan yang cepat dan hebat
    • Collagen Powder Shaklee mengandungi 7 bahan tambahan termasuk Vit B dan C yang menyokong kecantikan dalaman dan luaran anda


collagen powder shaklee 

collagen powder shaklee



Rata-rata yang mencuba akui dalam masa seminggu kesannya sudah ketara pada mata kasar. Pendek kata Collagen Powder Shaklee amat terbukti keberkesananya.Jom kita lihat testimoni setelahmengambilnya..




Berminat atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe.

SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA.

PENGHATARAN KESELURUH MALAYSIA. 

Juhaidajoe
Your Shaklee Independent Distributor [1082620]
Call / Sms / whatsapp :013-5000902
FB: Juhaida Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)


 













Tuesday, August 19, 2014

juhaida joe | 11:00 PM |
GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Kebiasaannya digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini amat bagus untuk skin textureskin repair dan buat skin glowing.

Terdapat banyak testimoni GLA COMPLEX yang superb untuk kegunaan yang berbeza. GLA Complex ini juga popular dengan membantu ramai pasangan suami isteri dalam usaha untuk memiliki zuriat. Terdapat 10 kombinasi GLA Complex dengan vitamin lain pada harga mampu milik dan ianya tahan lama untuk beberapa vitamin. Jom kita lihat KOMBINASI terbaik GLA COMPLEX dengan vitamin lain.>>


1. GLA + Zink ---> Set Kesuburan Suami Isteri 
2. GLA + Vitamin C ---> Set Kulit Licin Gebu
3. GLA + Ostematrik ---> Set Senggugut
4. GLA + Bcomplex ---> Set Menopouse
5. GLA + ESP ---> Set Diebetes/kulit
6. GLA + Alfalfa ---> Set Keintiman Wanita
7. GLA + Lecithin ---> Set Kecergasan Minda
8. GLA + Vitalea ---> Set Kesihatan Menyeluruh
9. GLA + Collagen ---> Set Kulit Anjal dan Tegang
10. GLA + Vitamin E ---> Set Kulit Berminyak dan Parut






Nak dapatkan GLA Complex Shaklee? Berita baik untuk anda bulan ini promosi GLA Buy 6 Free 1. Anda boleh kongsi2 beli dengan rakan2,saudara or adik beradik...Boleh hubungi saya di talian berikut untuk buat pesanan. Nak jadi ahli Shaklee pun boleh. Berbaloi-baloi consume GLA ni sebab kesannya memang memuaskan hati.  


Berminat atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe.

SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA.

PENGHATARAN KESELURUH MALAYSIA. 

Juhaidajoe
Your Shaklee Independent Distributor [1082620]
Call / Sms / whatsapp :013-5000902
FB: Juhaida Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)


 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...