Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Saturday, May 31, 2014

Perut Kurang Buncit Dengan OMEGA GUARD!!

juhaida joe | 7:23 AM |
salam..
jom tengok salah seorang pengedar shaklee hasil testimoni dari suami nya..penguna mengamalkan omega guard untuk kesihatan jantung..tetapi bonus..perut buncit nya dah kurang buncit..








jom kita tengok apa kata pengedar shaklee ni..>>


"Hari ni nk share testimoni en suami lah...

En suami consume omega guard bln 8 hari tuh sampai sekarang..
Beliau amik omega untuk kesihatan jantung...

Semalam de amik gambar, beliau perasan perut dah kurang buncit dah...( baju hijau )

Beliau pon godek2 gambar lama...terjumpalah gambar masa kenduri adiknya, April 2013...( baju merah )

Haahh tgk perbezaannya..ape lagi perasan smart n macho lah en suamiku nih...he3"


Dapat extra benefit drpd Omega Guard Shaklee gitu
untuk kesan yg lebih cepat blh diambil dgn alfalfa ,lecithin atau herb lax..boleh pilih mana2 ikut budjet anda yea..


 Berminat atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe


SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. 


 Shaklee Independent Distributor [1082620]    
Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901        
FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)



 

Wednesday, May 28, 2014

Anak semakin sihat,Asma Kurang Dengan OMEGA GUARD!!

juhaida joe | 9:06 AM |
Salam semua...hari ni saya nak share testimoni produk OMEGA GUARD..yang dapat membantu pemasalahan kanak-kanak yang kurang sihat..saya pasti mesti ibu2 termasuk saya sendiri tidak mahu anak kita sakit bukan?? kalau sakit mesti kita sebagai ibu bapa secepat mungkin mencari jalan penyelesaian untuk anak-anak seperti membawa anak ke klinik.....sudah pasti selepas pulang dari klinik ibu bapa akan pulang dengan berbotol2 jenis ubat..di situ lagi satu cabaran ibu bapa nak bagi anak makan ubat jika anak mereka jenis yang susah atau tak suka makan ubat..nak tak nak..kita sebagai ibu bapa nak anak kembali sihat..kita pun memaksa anak kita makan ubat...kesian kan....kadang2 sampai termuntah-muntah...tapi sampai bila????

Kita sebagai ibu bapa seharusnya bijak dalam hal kesihatan anak-anak..lebih elok kita cegah dahulu dari mengubati..betul tak?? Tak salah saya katakan anak-anak kita juga perlukan suplemen..iaitu makanan tambahan...jika rezeki lebih tak salah kita berbelanja lebih untuk kesihtan anak-anak kita..saya pasti semua ibu bapa di luar sana mahukan yang terbaik untuk anak anda..!

Di sini boleh saya sarankan suplemen tambahan yang diperlukan oleh anak ialah Omega guard,Mealshakes,Vitalea for children&Chewable Vita C..ibu bapa boleh beli ikut budjet tidak di paksa beli satu set..







MEALSHAKES - Membekal nutrien, anak kurang selera makan, untuk anak yang selalu demam,selsema,batuk,asma, sembelit, autisme,ADHD & sesuai utk yg mengalami masalah pertumbuhan


OMEGAGUARD - bekalkn DHA & EPA yang penting untuk OTAK. Sesuai untuk pesakit AUTISME/ADHD atau kanak-kanak hiperaktif,selalu demam,asma,selera makan.



VITALEA - bekalkn nutrien seimbang untuk pertumbuhn

Chewable Vita C - tingkatkn sistem imun, anti stress


Apa kata kita lihat pula testimoni adik Asyraf yang kini semakin sihat dengan suplemen shaklee...


TESTIMONI Adik Asyraf makin sihat dan ASMA MAKIN BERKURANG!!
jom tengok apa kata ibunya>>



"Assalamualaikum
Bismillahirahmanirrahim
Testimoni saya sendiri .. alhamdulillah ashraf tak bergantung lagi pd ubat2 klinik.
- ASMA dh berkurangan
- Antibodi kuat
- klu kena demam pun tak seteruk mcm dulu2
- selera makan bertambah
- minda tip top .. kihkihkih, makin petah bercakap (kdg2 ayat diluar jangkaan .. hihihi)
- sentiasa lawas (tiada sembelit mcm dulu)" 



 



KELEBIHAN OMEGA GUARD UNTUK KANAK-KANAK

1)  Meningkatkan perkembangangan memori  kanak-kanak
2)  Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak.
3)  Membantu menyihatkan paru-paru
4)  Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis
5)  Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE 
      (lupus erythematosus)
6) Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive  


Berminat atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe


SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. 



Shaklee Independent Distributor [1082620]    
Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901       
FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)


 


 
 

Tuesday, May 27, 2014

Tips Untuk ANAK KURANG SELERA MAKAN ATAU MEMILIH MAKAN.

juhaida joe | 11:37 AM |
Saya pasti...mesti ada ibu-ibu di luar sana susah hati kalau anak anda seorang sangat memilih makana atau memang tak makan langsung hanya bergantung kepda susu semata-mata...mesti ibu2 dah usaha masak sesedap mungkin untuk mencapai selera anak bukan??

Hari ini saya nak share sikit tips untuk ibu:

a)Jika anak tidak mahu makan jangan paksa  anak makan..jika di paksa nanti anak akan menjadi fobia kerana setiap kali waktu makan dia akan dipaksa,malah anak mungkin akan terus membenci untuk makan.

b)Ibu boleh bagi anak makan sewaktu anak dalam keadaan tenang dan lapar.

c)Ibu kena menjadikan waktu makan sesuatu yang seronok untuk anak-anak.

d)Mugkin ibu boleh mngambil hati anak2 dengan memujuk anak-anak makan sambil bermain.

e)Ibu perlu kreatif dalam menghidang sesuatu menu untuk anak dengan corak dan hiasan mereka suka/menarik perhatian anak.

f)Elakkan makan snek atau makanan ringan waktu berhampiran dengan waktu makan utama.

g)Ibu boleh mengajak saudara kecil mereka atau rakan sebaya mereka untuk makan bersama,kebanyakkan anak suka makan beramai atau berebut-rebut.

h)Ibu perlu biarkan anak jika anak ingin menyuap makanan sendri atau ingin makan sendiri..sambil itu ibu boleh curi2 menyuapkan makanan kedalam mulut anak.


Anda juga boleh membantu anak anda dengan memberikan Meal Shakes. Selain membantu menambah selera makan, Meal Shakes juga adalah multivitamin berbentuk minuman jadi anda akan dapat khasiat sepenuhnya walaupun kurang makan. 






    Meal Shakes Shaklee diperbuat daripada ramuan semulajadi iaitu buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Merupakan minuman berperisa vanilla yang rendah lemak dan rendah glisemik. Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Ia kaya dengan kalsium, fiber dan protein.

    Kelebihan Meal Shake:

    (a) Meal Shakes amat sesuai bagi anak yang:
    - tiada/ kurang selera makan.
    - memilih makan – tidak mendapat nutrien sepenuhnya dari diet harian.
    - selalu demam/ kurang sihat, terutama yang duduk di nursery.
    - mempunyai athma & bronchitis.
    - mempunyai eczema (protein bantu bina semula sel yang lebih sihat).
    - mengandungi fiber dan membantu dalam pelawasan

    Ibu juga boleh memberi set vitamin untuk anak anda iaitu Set Anak Bijak: Meal Shake + Omega Guard + Chew Vita-C. 


    Berminat atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe

    SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. 


    Shaklee Independent Distributor [1082620]    
    Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901   
    FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

     
     

    Monday, May 26, 2014

    Badan Lenguh,sakit Hilang selepas ambil OSTEMATRIX!!

    juhaida joe | 9:17 AM |
    Assalamualaikum semua pembaca blog Juhaidajoe...harap anda semua ceria di hari isnin...tak mau tension2 ye...kalau tension jom telan OSTEMATRIX & B COMPLEX!! Insyaallah...tenag jiwa dan raga...hehe.. :)

    ok..hari saya nak share pasal testimoni saya lah kan...asyik citer pasal testimoni org jer kan..saya nak sahre testimoni pasal OSTEMATRIX!! 




    Nak di jadikan cerita..minggu lepas saya excited sangat nak buat senaman...sebab saya dah rindu sangat zaman muda remaja dahulu yang sangat aktif bersukan..segala senaman saya buat...sejak mula melahirakan anak 2 ni..mak ai...senaman ku terus hilang catatan hidup aku..huhu...sebab ape...perasan badan slim..haha...tapi memg slim pun ...hasil penyusuan eksklusif anak sampai sekarang...tu yang badan maintain slim..ceh wah..:) Dengan semangat saya pun google lah senaman yang simple tapi mencabar untuk saya...cari punya cari jumpa senaman cara 30 day squad challenge ...haha..dengar macam simple..tapi sangat mencabar..mengeletar kepala lutut..dan juga buat senaman simple pumping and sit up...konon nye nak bg pejal sikit badan hehe...Baru 2 hari jer pun buat senaman ni...anak2 pun join...haa..dah sampai time malam aduyai badan tersangat la jem..huhu..tu baru 2 hari..sebulan..??its ok nanti lama2 ok..tak sakit pun nanti..atas pengalaman dulu..

    Apa lagi sebelum tido telan OSTEMATRIX...BANGUN PAGI....ALHAMDULILLAH...!! Penangan makan OSTEMATRIX malam tadi,dengan izin Allah,sakit dan lenguh lengan,peha,betis dah kurang..di sebabkan semangat ber senaman dengan anak selama 2 hari berturut2..(berkurun lama tak bersenam berat2) husband pun di paksa terjebak sekali..hehe.. ;p 






    Selain itu kalsium juga sesuai untuk merka yang selalu mangalami masalah tulang,lenguh,sakit sendi..dan sbgnya..
     
    Ia sesuai untuk mereka yang:-
    • Sering stress, keletihan, mudah cramp, sembelit, pra-haid & sakit-sakit badan
    • Sakit kepala & migrain
    • Sedang hamil
    • Sudah bersalin dan sedang berpantang
    • Sedang menyusukan anak
    • Mengalami risiko Osteoporosis
    • Mengalami masalah sembelit
    • Tekanan darah tinggi     

    Berminat atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe

    SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. :)


    Shaklee Independent Distributor [1082620]    
    Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901   
    FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)



     
     

    Sunday, May 25, 2014

    Kulit cerah berseri Dengan ESP,VIT E,VIT C& B COMPLEX!!

    juhaida joe | 12:28 PM |
    Salam Just nk share Testimoni Cik Nurhidayah setelah consume esp+vit-E secara konsisten 4 bulan lalu..now continue esp dgn vit-C n B-Complex...haa..telah mendapatkan hasil yang sangat2 menakjubkan...







    Yang sangat2 penting adalah mestilah di ambil secara konsisten yer..kalau skip2 agak2 boleh dapt ker hasil yang macam ni??

    anda yang tengok tu..tak kan nak tengok aje yer tak??
    jom ramai-ramai mencantikkan wajah2 anda..

    Berminat??Contact je Juhaidajoe,jangan segan,jangan lambat-lambat,nanti lambat la cantik nya.. 

    atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe

    SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. :)



    Shaklee Independent Distributor [1082620]   
    Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901   
    FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)



     

    Saturday, May 24, 2014

    Bagaimana Omega Guard boleh bantu menguruskan badan??

    juhaida joe | 8:30 AM |
    Salam semua...hari saya nak bercerita bagaimana OMEGA GUARD membantu dalam proses menguruskan badan..ada juga di antara anda yang tak tahu yang minyak ikan juga boleh mebakar lemak..tapi bukan sebarang minyak ikan yer..,hanya minyak ikan yang mempunyai kandungan asid lemak omega-3 dapat mengyingkirkan lemak.Bagaimana tu??ha..begini..Kandungan asid lemak omega-3 dalam minyak ikan dapat menigkatkan aliran darah ke otot semasa bersenam.Ia turut membantu merangsang enzim yang berperanan dalam penyingkiran lemak agar lemak dapt dimanfaatkan untuk tenaga.







    Suplemen minyak ikan omega-3 menjadi suplemen semulajadi yang efektif untuk mebantu dalam proses penurunan berat badan jika digabungkan dengan senaman....   










    1)Omega boleh mengurangkan rasa lapar,dengan pengambilan omega-3 asid lemak blh memberi rasa kenyang.

    2)Minyak ikan dapat mengawal pembebasan bahan kimia yg dipanggil 'serotonin' yg dapat mengawal selera makan dan mengawal mood anda.

    3)Omega 3 juga berfungsi mengurangkan paras insulin anda.

    4)Omega 3 membantu memastikan paras HGH tinggi dan insulin yg stabil.

    5)Minyak ikan secara langsung menigkatkan pengoksidaan lemak dalam sel-sel lemak. 






      

    Berminat atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe

    SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. :)


    Shaklee Independent Distributor [1082620]  Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901   
    FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)





     


    Friday, May 23, 2014

    Zinc antara nutrien terpenting untuk tubuh!!

    juhaida joe | 9:44 AM |

    20140501-230714.jpg

    Assalamualaikum semua...
    hari ni saya nak shate tentang kebaikan ZINC untuk tubuh badan kita...saya tahu ramai antara anda di luar sana mesti ada yang tak tahu apa kepentingan zinc untuk tubuh kita...dulu saya pun tak tahu..tapi saya ambik tahu..haa...sekali nah...banyak kebaikan zinc ni..zinc ni merupakan antara nutrien yang penting jugak yang diperlukan olh tubuh badan kita ni..

    Jom kita lihat apa kebaikan ZINC COMPLEX>>>
    1. Meningkatkan sistem imun – membantu pengeluaran kelenjar thymus yang mengeluarkan T-cells untuk menentang cancer dan menghalang infection penyakit.
    2. Diabetis – membantu pengeluaran insulin dan mengekalkan fungsi insulin.
    3. Kanser prostat – pengambilan zinc dapat mengurangkan pembengkakan prostat sebanyak 70%.
    4. Ovulasi wanita – wanita memerlukan zinc untuk ovulasi. Zinc juga membantu pengucupan uterus membantu mengembalikan daya ketahanannya.
    5. Memperbaiki radang kulit – Pengambilan zinc dapat memperbaiki radang kulit seperti jerawat.
    6. Jerawat – Zinc bertindak dengan mengawal selia jumpah testosteron dalam badan yang memainkan peranan dominan dalam menyebabkan jerawat. Zinc juga menormalkan jumlah minyak kulit dan mengekalkan kulit yang sihat.
    7. Kelesuan kronik
    8. Mengekalkan deria bau – Mengekalkan deria bau yang sihat dan sensitif.
    9. Kemampuan seks lelaki – zinc yang secukupnya penting untuk keupayaan seks yang bertenaga dan meninggikan kiraan sperma
    10. Gugur rambut / botak – zinc mengaktifkan 200 jenis enzim dan meransang regenerasi sel. Ini dapat memelihara pertumbuhan dan perkembangan sel.
    11. Membentuk kolagen – Zinc membantu pembentukan protein dan kolagen untuk pertumbuhan dan perkembangan kuku, kulit dan organ.
    12. Penyembuhan luka yang cepat – zinc mempercepatkan pemulihan luka luar dan dalam dan memperbaiki alergy
    13. Rabun malam
    Zinc amat diperlukan dari remaja hingga lah ke peringkat tua....sebab itulah jangan di pandang ringan tentang keperluaan zinc ni yer....:)Saya juga mengambilnya untuk masalah jerawat saya..ALHAMDULILLAH.. jerawat tumbuh pun cepat kecut..kalau ade jerawat tumbuh pun hanya time datang bulan jer..itu biasa2 lah kan..jika tidak sebelum ni,tak tentu hari..ada jer jerawat hinggap kat muka ni..saya memang sangat sarankan lah kepada yang mempunyai masalah jerawat terutamanya..kalau ambil mana2 suplemen pun selitkan sebotol zinc..anda akan nampak kesannya...dan dapat banyak kebaikan lagi..

    Kesan kekurangan zink boleh menyebabkan:
    • pertumbuhan perlahan dalam bayi dan kanak-kanak
    • perkembangan seksual lambat di kalangan remaja dan mati pucuk di kalangan lelaki
    • rambut gugur
    • cirit-birit
    • mata dan kulit luka
    • hilang selera makan dan kehilangan berat badan
    • masalah dengan penyembuhan luka
    • mengurangkan keupayaan untuk merasa makanan
    • tahap kecerdasan yang rendah  

    Berminat atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe


    SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. :)

    Shaklee Independent Distributor [1082620]  Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901   
    FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)


     



    Thursday, May 22, 2014

    Kulit Glowing dengan suplemen kecantikan SHAKLEE !!

    juhaida joe | 11:10 PM |
    Salam semua

    Saya nak share testimoni seorang penguna produk shakle..selepas hampir sebulan mengunakan vit b complex, vit c dan vit E + omega guard.

    Muka Cik Wajihah jenis acne prone skin terutamanya kat area dahi. Masa PMS stress sebab acne banyak kat area dahi. 








    Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee. Katanya>>

    "gambar kiri masa bulan Feb 2012 dan kanan masa Jun 2012.Mungkin tak banyak changes tapi I’m just sharing I’m very happy with my skin now and looking forward to try another Shaklee’s supplements. "  

    Uols nampak tak..walaupun nampak muka macam tak der bermasalah,tapi sebenarnya ,mukanya agak kusam sedikit berbanding selepas pengunaan vitamin kan..kulit nampak lagi cerah,glowing gitu...so apa lagi..bagi uols yang nak glowing macam kulit Cik Wajihah..jom cepat dapatkan vitamin shaklee yang 100% semulajadi..

    Berminat atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe

    SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. :)


    Shaklee Independent Distributor [1082620]  Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901   
    FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)


     

     

    Wednesday, May 21, 2014

    Susu PEKAT&BANYAK Dengan ESP SHAKLEE

    juhaida joe | 4:46 PM |
    Assalamualaikum semua...petang ni saya nak share testimoni ibu menyusu yang consume ESP SHAKLEE dan hasil nya susu banyak dan pekat!!

    MASYAALLAH....!! SUSU BADAN PEKAT DAN BANYAK DENGAN HANYA CONSUME ESP SHAKLEE!!! JOM TENGOK TESTIMONI SEORNG IBU MENYUSU NI..APA KATA BELIAU>>>>>
    "Salam semua
    Sy nk share testimoni diri sy sendiri.
    Ni susu perahan(perah guna tangan je sbb mls nk guna pam susu) yg sy terpasksa buang sbb susu membengkak n sakit.
    sy menyusukan 2 org anak(ank sy sepasang) tp still susu byk smpai meleleh.
    sy just consume minum ESP shj,sblm ni tiap2 mlm sblm tido sy minum tp skrg sy minum seminggu 2 kali je.mmg jimat hbis la..
    Alhamdulilah,murah rezeki anak2 n keluarga sy sbb jimat byk."  




    HAA....MELIMPAH2 SUSU..SAMPAI BENGKAK SUSU!!
    jOM IBU2 YANG MENYUSU MINUM ESP!! INSYAALLAH ANAK DAN IBU DAPAT MANFAAT !!
    IBU SIHAT DAN CANTIK!! BABY SIHAT,GEBU,KENYANG!!

    **saya dah cuba..memang betul susu badan pekat dan banyak..

    1 TIN ESP 850GRAM=30KG KACANG SOYA.
    RM150(tahan sehingga 2 bulan)

    Berminat atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe

    SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. :)

    Shaklee Independent Distributor [1082620]  Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901   
    FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)


     
     

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...