Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Wednesday, April 30, 2014

Untungnya join Shaklee !!

juhaida joe | 5:46 PM |

Salam petang semua…tadi saya dok pikir dulu2 sentiasa lah fikir nak bisness ape la yer..kot2 boleh tambah pendapatan sampingan..pernah buat dropship…huh..jenuh hari2 kene upload  baju baru :)

Satu hari tu..dok terpikir kejap macam mana pulak nak bagi settle jerawat  yang mula tumbuh balik..dan kuantiti susu badan dah mula kurang…Hah... asyik dok terpikir jer kan…bertindak nyer tak…hehe…skarng jangan buat macam tu alamat tak jalan la bisness saya sekarang kalau asyik dok terpikir je…hehe.. :)

Nak jadikan cerita la..teringat kawan husband ada jual Shaklee…pegi la cari name card tu..jenuh la cari kan..jumpa…suruhla husband tanya kan pasal produk untuk kulit jerawat dah masalah susu badan..mintak yg budjet2 jer..huhu…selepas itu saya dikenalkan dengan isteri kawan husband merupakan seorang penjual produk Shaklee..yang sangat2 arif pasal produk Shaklee ni ..iaitu Pn Lia  UmmiIrfan..dari situlah saya mula kenal Puan Lia…start situ saya korek blog ,fb mama lia saya..nampak kat situ die cerita pasal bisness Shaklee plak tu..mmg sah2 la saye terjumpa dengan orang yang betul..lepas confrm beli produk Shaklee dengan mama lia..then bagitau siap nanti nak jadi member then nak buat biz macam dia..wah berkobar2 kot masa tu memang exited sangat..masa tu tengah  tak bz,memang tengah cuti sem,memang banyak sangat masa terluang..sebab tak der benda nak pikir..assignment ker..exam ker..…saya dalam diam skodeng blog mama lia saya..pegi google sana sini pasal buat blog..macam mane buat biz blog…sebab saya terbaca dekat blog mama lia saya kalau nak kekal lama,,nak cari customer..elok la dari blog..kat situ orang akan kenal kita..jual nama kita dulu…

So dalam diam2 saya buat blog pelan2..then bila dah siap sikit blog tu,sya bagtahu die saya yang saya dah buat blog sikit,takut nanti dah start class takut  tak sempt nak belaja buat blog..huhu…bila start bulan dec 13, tahun lepas saya mendaftar menjadi ahli Shaklee yang mahu serius berbisnez bersama Shaklee…yang mahu  serius berbisnes akan di serap masuk dalam screet group..WAH lagi exited saya..terbuntang jugak la mata saya ni..wah group ni sangat2 lah lain..SATU benda yang buat saya suka sangat dalam group ni adalah Leader2 ni sangat menekan amalan2 rohani..saya sangat2 lah tersentuh kat situ sebab kat situ saya banyak belajar..dari tak pernah buat solat tahajud..saya usaha gagahkan diri untuk buat…dari tak pernah buat solat dhuha..saya Berjaya buat seminggu 5x..pernah juga buat hari2 tak tinggal…juga mnjadikan saya menjaga solat wajib ..

Sejak saya join group jutawan ni..memang saya dapat melihat sikit2 perubahan dalam diri saya..kalau tidak kelaut sesajer saya ni..Mula2 saya buat bisness Shaklee ni memang saya pelan2 buat apa yang mama lia suruh,tapi tak semua saya buat serentak..saya buat pelan2,dari sedikit2,,lame2 saya buat yang banyak :)

Alhamdulillah sekarang apa yang mama lia saya suruh,amalan rohani saya cuba buat dengan terbaik..sedaya mungkin yang saya boleh..selain solat 5 waktu,ialah zikir..beringat untuk sentiasa berzikir..time duduk ker,,sambil berfb ker..baring2 ker..brjaln dalam kereta ker..saya cuba baca walaupun sedikit..Wlaupun RCA kadang2 buat kadang2 tak buat….huhu…saya tahu diri saya masih dalam proses  untuk jadi yang terbaik.. :) 

Bab rezeki pulak jangan dok pikir rezeki duit ja Allah nak bagi..selain dari bonus Shaklee yang saya dapat ,ada rezeki yang lain saya dapat juga yang sentiasa mengembira hati saya..Bagi saya skop rezeki ni luas,.. ;)

Dengan Shaklee lah saya jana PENDAPATAN TAMBAHAN & Suatu hari nanti akan jadi pendapatan tetap saya!!! Insyaallah :)
 
Ok Sekarang saya nak share kelebihan yang anda boleh dapat bila join SHAKLEE,yang saya pun dah merasanya sekarang :) 


 

## Dapat bonus tiap2 bulan
-WOW.. best nya dapat bonus tiap2 bulan??orang lain dapat bonus setahun sekali jer kalau berkerja..hehe..boleh percaya ker??Alhamdulillah saya dah merasa bonus  dari Shaklee,dari 2 angka ke 3angaka ,urm bunyi macam sikit jer 2 dgn 3 angka tu..jangan pandng sembarangan sapa nak bagi duit tu saje2 yer dak..& Insyaallah saya akan pergi capai 4angka,5angka,6 angka macam mama Lia saya :)

## Dapat untung Runcit
-Untung badan….!! Bonus dapat untung runcit pun dapat kan..Macam mana nak dapat untung runcit tu??haa..cam ni,sbg contoh Vitamin E harga retail RM149,HARGA AHLI RM119 kat situ anda dah dapat untung 20%.Anda jual harga retail :) Kira2 kat situ anda dah dapat untung RM30 kan..

## Semua di Hujung jari
-Customer nak barang tak payah susah2 pergi branch Shaklee pon..Semua main order online jer..pihak shaklee akan uruskan urusan pengeposan..anda pelu order jer..so anda tak payah susah2 beratur kat pejabat pos..melainkan anda simpan stok di rumah :) Mana nak cari customer pulak??Kat Malaysia ni berapa juta penduduk nya..sume kita online jer..segala medium ade dah sekarag,,fb,whatsapp,wechat dll.blh jer nak bagtau org anda jual Shaklee..sentiasa keep on sharing pasal produk,,insyaallah orang akan ingat anda dan cari anda :)

##  Bisness anda buat akan di bantu oleh leader2 terbaik Shaklee
- Mula-mula saya join Shaklee memg tak tahu apa..zero jer…tetapi dengan adanya leader dari grop kami ni,Mama Lia saya akan sentiasa update tentang bagaimana untuk mengerakkan bisness ni..Leader ni akan coaching through online  jer..tak perlu keluar rumah pun ..tapi nak face to face pon boleh  :) Di screet group kami kan di bimbing dari ZERO TO HERO!!

## Modal yang tersangat lah berbaloi hanya RM75 SEUMUR HIDUP!!
-Dengan bermodalkan RM75 seumur hidup,anda dapat memulakan bisness anda dengan “0” risiko!!Anda tak perlu nak pergi melabur beribu-ribu ,just cari yang murah yang kurang risikonya..Shaklee kan ade..murah jer RM75 JER..apa lagi..jangan tunggu lama2.. :)

Anda di luar sana jangan risau yer..produk Shaklee ni  di jamin selamat dan berkesan :)
Semua bahan yang semulajadi bebas dari bahan kimia :)
Ada SIJIL HALAL & KELULUSAN KKM :)

**Kepada sesiapa di luar sana ingin menambah pendaptan sampingan atau merubah hidup anda jangan segan PM Juhaida Joe yer  :)

Shaklee Independent Distributor [1082620] 
Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901 
FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)








Kulit kasar hilang dengan Herbal Blend Multi purpose Cream Shaklee

juhaida joe | 3:30 PM |
Salam saya nak kongsi sikit testimoni mak saya yang menggunakan Cream Herbal Blend by Shaklee..

Baru ni saya balik ipoh,mak cakap kat saya.. "Cuba tengok hujung jari2 mak ni ada nampak lain tak?"
Saya senyum jer... "yer mak ade perbezaan sebelum ni kulit jari mak berbulu kulit kering kan..sekarang dah tak der,,licin jer "

Hurm..dalam hati cakap rasanya dah lama bg kot cream tu..peram kot agaknya..hehe...Tak pa la..janji mak dapat hasil nya sekarang..memg dah lama mak saya mengalami masalah kulit kasar di hujubg jari...rasa mcm kertas pasir ja kasarnya..

Memang best cream ni..husband pun suka..tumit kaki jadi merekah,keras,kasar di sebabkan pakai kasut boot smasa kerja..pkai cream tu kurang dah masalah kulit tu :)


 


Herbal Blend adalah sejenis krim yang juga merupakan produc femest dalam rangkaian penjagaan kulit. Diuji secara klinikal untuk melembutkan kulit, mengurangkan kerengsaan dan sebagainya.

Ia diperbuat dari bahan semulajadi seperti daripada tumbuhan semulajadi

Antara kegunaan Herbal Blend Multipurpose Cream ni adalah:

>> Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah
>> Menyelesaikan masalah kulit gatal,eczema dan gatal2 digigit serangga
>> Menghilangkan parut, termasuk campak dan chicken pox
>> Menghilangkan ruam pada bayi
>> Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam
>> Sebagai losyen untuk kegunaan harian
>> Memulihkan semula pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.  
>> Memulihkan luka dan lecur

SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. :)

Shaklee Independent Distributor [1082620] 
Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901 
FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

 


Testimoni masalah gatal-gatal..masalah selesai dengan Vitamin Shaklee

juhaida joe | 12:32 AM |
Mesti ada diantara anda di luar sana yang mengalami masalah seperti gatal2,alergik dan sebagainya..Dengan keadaan sekeling yang sering terdedah dengan kotoran terjadinya masalah seperti gatal2 pada kulit,nak-nak terkena kepada mereka yang mepunyai kulit yang agak sensitif..


Hari ni saya nak kongsi satu testimoni yang mengalami masalah kulit gatal2,sesetengah orang boleh settle gatal dengan ubat-ubatan klinik atau farmasi..dan ade juga yang tak jalan langsung dengan ubat2 ni..

Salah satu cara nya ialah anda di luar sana yang mengalami masalah yang sama ,,yang dah pergi klinik sana sini,sapu krim macam2 tapi tak sembuh jugak,apa kata anda tukarkan kepda pemulihan dengan Vitamin Semulajadi..Insyaallah masalah anda kan berkurangan :)

Jom Kita lihat apa kata penguna yang telah berjaya menyelesaikan masalah gatal kulit nya dengan Vitamin Shaklee iaitu ESP,Vitamin C & Alfalfa.>>

"Salam semua..nak share testimoni sendiri..dekat 5 bulan merana sakit tangan dan gatal2..sampai luka dan merekah.semua klinik pergi..swasta dan kerajaan..tetap x elok.masa pergi klinik nak ambil ubat hilangkan gatal..nurse beri injection smpai saya pengsan..huhu.masa tu masih menyusukan anak dgn susu badan..seksa sangat rasa..baru2 nie try esp + vita c +alfalfa..alhamdulillah..korg boleh tgk result dia sendiri..saya betul2 gembira dengan perubahan sekarang."








Insyaallah..Tak salah kita mengeluarkan wang sedikit untuk kesihatan yang berpanjangan...Jom Kita bervitamin dengan Vitamin Semulajadi Shaklee !!

SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. :)


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
 
 
Shaklee Independent Distributor [1082620]
Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901
FB:  Juhaida Joe
 


Friday, April 25, 2014

Kepentingan Asid Folik Untuk Kesuburan dan Hamil

juhaida joe | 5:05 PM |
Anda di luar sana tahu atau tidak pentingnya Asid Folik ni untuk kesuburan dan juga kehamilan.Asid Folik sangat penting kepada pasangan suami isteri yang baru berkahwin yang ingin hamil atau yang inginkan anak,iaitu sesuatu anugerah yang anugerah sangat berharga dari Yang Maha ESA..

Hari ni saya nak cerita sedikit mengenai kepentinagan pengambilan Asid folik dalam persedian untuk pasangan yang ingin hamil. Jom kita lihat apa kepentinagn Asid Folik ni...








KEPENTINGAN ASID FOLIK

1) Mengurangkan kecacatan saraf tunjang (neural tube defect) seperti: Gangguan pada pembentukan saraf tunjang (spinal bifida). 

Bayi yang dilahirkan dengan pembentukan otak dan tempurung kepala yang tidak sempurna atau langsung tak terbentuk ( anecephaly/encephalocele).




 Encephalocele



2) Mengurangkan keguguran, lahir mati dan kelahiran pra matang dan kekurangan darah (anemia).


3) Mengurangkan kecacatan yang lain pada bayi:

-Sumbing lelangit (cleft palate) 

-Kecacatan pada jantung (congenital heart disease)
-Pembentukan kaki dan tangan yang tidak sama (limb reduction) 
-Kecacatan pada sistem pembuangan air kencing (urinary system)

4) Menambahkan kepekatan haemoglobin dalam darah.


Apakah Asid folik??


Asid Folik atau folate dikenali sebagai vitamin B9 yang sangat diperlukan untuk membina sel-sel baru dalam tubuh. Ia penting untuk membina DNA yang baru dan memperbaiki DNA yang telah rosak dalam sel. So, ia sangat diperlukan oleh bayi dalam rahim untuk membina banyak sel-sel baru. Kalau si ibu kekurangan asid folik kesihatan bayi dalam rahim mungkin juga akan terjejas.Ia juga penting untuk membentuk saraf tunjang bayi yang lebih sempurna pada peringkat awal mengandung.

Siapa yang perlu??
  • Semua wanita yang berumur 14-44 tahun terutama wanita yang merancang untuk mengandung.
  • Ibu yang pernah melahirkan anak dengan kecacatan saraf tunjang
  • Merawat kesuburan pada lelaki.

Pentingkah Asid folik untuk KESUBURAN LELAKI & WANITA?

Folic acid juga dapat membantu merawat masalah kesuburan pada lelaki. Ia akan mengurangkan kecacatan kromosom pada sperma lelaki. Sperma yang mengalami kecacatan kromosom apabila disenyawakan dengan telur ovum, akan menghasilkan janin yang tidak dapat hidup lama.
Folate adalah supplemen penting bagi membantu proses spermatogenesis. Bagi wanita ia membantu dalam kematangan telur ovum, pembentukan placenta dan ketika janin ditanam ke dalam rahim. 

sumber: http://drzubaidi.com


Waktu ambil Asid Folik

Untuk wanita yang merancang untuk hamil, ambil asid folik sekurang-kurangnya 3-6 bulan sebelum mengandung. Untuk wanita yang telah hamil pula, dinasihatkan agar mengamalkan pengambilan folic acid setiap hari sejak awal kehamilan dan harus diteruskan sekurang-kurangnya untuk 12 minggu pertama. 

Ini kerana dalam usia kehamilan 12 minggu pertama perkembangan otak dan sistem saraf bayi dalam rahim berkembang dengan cepat. Apabila usia kehamilan memasuki trimester kedua iaitu berusia melebihi 13 minggu pengambilan folik asid boleh di hentikan. Tetapi digalakkan mengambil asid folik sehingga kelahiran bayi.


Dos yang perlu
  • Wanita biasa - 400 microgram (0.4 mg) sehari
  • Wanita hamil - 600–800 micrograms sehari

So apa lagi anda tunggu??jangan di tunggu-tungg...nak mula hari ni??kata esok..nak mula esok kata lusa lah...last2 anda akan abaikan benda yang penting untuk anda.,tidak salah jika anda ingin mengambil asid folic sebagai langkah persediaan untuk hamil dan juga sebagai usaha untuk meningkatkan tahap kesuburan anda. Kita berusaha ALLAH menentukan.   
Shaklee menyediakan dua produknya yang mengandungi asid folik. Kedua-dua produk ini memang sangat bagus dan mempunyai banyak manfaat untuk kesihatan kita. Jom kenali dua-dua produk yang terbaik ini.





B Complex dan Vitalea (Multivitamin) Shaklee ini mengandungi 200mcg Asid Folik. Untuk penjagaan kesihatan harian, pengambilan kedua-dua produk ini amat disyorkan. Badan yang sihat juga diperlukan untuk mendapatkan zuriat dan seterusnya untuk menghadapi proses kehamilan selama 9 bulan.


Apakah kepentingan B Complex terhadap tubuh kita?
  • Membantu untuk mengekalkan tisu otak yang sihat, saraf, kulit, mata, rambut, hati dan mulut, serta otot di dalam saluran usus gastro.
  • Terlibat dalam penghasilan tenaga dan berguna untuk kemurungan dan stress. Ia adalah nutrien anti-tekanan.
  • Diperlukan untuk pembentukan darah, dengan itu, ia membantu mencegah anemia.
  • Membantu untuk mengelakkan sawan, epilepsi, dan membantu mengatasi keletihan dan ketagihan makanan.
  • Membina rambut yang sihat dan mencegah uban.
  • Membantu dalam merawat alergi, menyembuhkan luka, mengawal penyakit jantung, hiperaktif.
  • Membina tindak balas imun, mencegah kemandulan, masalah haid, multiple sclerosis, gangguan saraf, skizofrenia, membantu fungsi seksual , kesukaran penglihatan, masalah kehilangan berat badan, dan melindungi terhadap keracunan plumbum.

Kenapa perlukan Vita-Lea(Multivitamin & Multimineral)?
  • Penambahan tenaga segera.
  • Pelengkap nutrisi bg yg mengamalkan diet yg tidak seimbang terutamanya mereka yg mengamalkan sayuran shj (vegetarian) dan anemia.
  • Keupayaan Sistem Produktif
  • Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan.
  • Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon, serta menjaga kesihatan tirod.
  • Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.


Note: Folic acid larut dalam air. Ini bermakna jika kita mengambil asid folik secara berlebihan, ia tidak dapat disimpan di dalam hati (pusat simpanan nutrient), maka ia akan dikeluarkan melalui air kencing. 

PASTIKAN anda membeli dengan saya untuk mendapatkan TIPS dan KONSULTASI YANG BERTERUSAN!!

Shaklee Independent Distributor [1082620]  Call / Sms / :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901

FB:  Juhaida Joe

 

Thursday, April 24, 2014

Vitamin untuk Sakit Tulang dan Sendi

juhaida joe | 2:41 PM |
Salam petang semua.. :) Harap pembaca blog Juhaidajoe sihat2 belaka..haa..ni mesti sebab consume suplemen Shaklee kan???Haa...btul la tu... :) Ok sekarang saya nak kongsi sikit tentang suplemen untuk tulang dan sendi..Mesti ramai kan antara anda di luar sana yang mengalami masalah ni kan..nak2 yang muda tu pun sakit jugak...nanti dah tua cam mana la gaya nya kan...SO kepada anda di luar sana jom amalkan suplemen tulang & sendi ni untuk penjagaan tulang anda untuk jangka masa yang panjang..tak kira lah anda tu muda ker tua ker..semua perlukan suplemen ni bagi mengelakkan maslah ini tiba di hari tua kelak.

Anda mesti pernah perasan kan mak,bapak anda atau sapa2 saja lah yang mengalami sakit lutut semasa solat atau pun semasa jalan. Sakit tulang dan sendi ni adalah disebabkan oleh apabila tulang rawan yang membentuk permukaan sendi menjadi haus. Ini akan menyebabkan sendi menjadi bengkak, sakit dan kebas dan menjadi punca kepada kemerosotan sendi tulang yang progresif (penyakit degeneratif sendi).

Keradangan berlaku kerana darah (tidak cukup khasiat) yang dibekalkan kurang meskipun seseorang itu sihat. Ini kerana, tubuh badan tidak boleh menghasilkan zat makanan yang mencukupi bagi menyelaras dan memastikan kadar pemulihan dan pembaharuan yang diperlukan. 









Jom kita tengok fungsi setipa Vitamin>>

                                                            Advance Joint Health Tablet 




>>> Advance Joint Health Tablet memberikan manfaat kepada sendi dengan 3 cara. 
(i) menyokong keselesaan sendi
(ii) memelihara tisu penyambung yang sihat 
(iii) meningkatkan kesan kusyen
                                                                             

  Ostematrix





>>>Kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen. Magnesium pula diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi. Ramai orang mengambil terlalu banyak kalsium tetapi tidak cukup magnesium. Kajian menunjukkan pengambilan kalsium berlebihan bukan sahaja membantu menguatkan tulang temulang tatapi juga membantu mengurangkan gejala osteoarthritis.


 

Omega Guard  





>>>Omega3 yang melambatkan degradasi tulang rawan. ia boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi..jadi ia boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. omega juga bertindak sebagai pelincir dan  ianya  membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas

PASTIKAN anda membeli dengan saya untuk mendapatkan TIPS dan KONSULTASI YANG BERTERUSAN!!


Shaklee Independent Distributor [1082620]   
Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901
FB:  Juhaida Joe
 

Wednesday, April 23, 2014

Masalah kulit kusam,kembali berseri dengan Shaklee!!

juhaida joe | 7:21 PM |
Testimoni: Puan Salmeza (Puchong) YANG MENGUNAKAN PRODUK SHAKLEE

Mempunyai masalah ketika mengandung, hormon tak menentu dan jerawat naik mendadak. kesan jerawat menjadi hitam dan kulit kering serta kusam. Runsing dengan hal ini beliau mengambil makanan nutrisi ESP, Vit C,juga Herblax untuk detoks toksin dari badan,mengelakkan ganguan dari penyerapan vitamin ..Kulit sekarang lebih mulus lembap dan bebas kesan jerawat.








 
kelebihan ESP 

a) Mengawal selera makan jadi boleh mengekalkan bentuk badan supaya kurus dan langsing
b) Untuk ibu mengandung, ESP menguatkan rahim dan juga untuk pembentukan otot bayi
c) Menghilangkan parut seperti parut jerawat, jeragat, luka pembedahan dan lain-lain
d) Untuk yang nak pregnant, ESP memelihara dan memulihara rahim dan membekalkan tenaga
e) ESP membantu menganjalkan, melicin dan menggebukan kulit.bukan muka dan seluruh badan.
f) ESP memberi tenaga yang berpanjangan dan membaik pulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.
g) mengandungi 14 gram protein soya BUKAN GMO berkualiti tinggi 
h) ESP Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.
i) Tidak mengandungi kolesterol dan laktosa.
j) Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya.
 
 


Kelebihan Vitamin C
 
Memperbaiki simptom pendarahan
-Meningkatkan sistem imun
-Anti-oksidan yang merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan  
 membuang bahan kimia berbahaya dari tubuh
- Mencantikkan kulit
-Memperbaiki insomnia
- Mengekalkan kolesterols sihat
-Mencerahkan kulit
-Mengecutkan jerawat
-Membentuk collagen
  Kelebihan Herblax
 
* untuk mereka yang ingin mengurangkan berat badan,
selalu mengalami sembelit,
* untuk mereka yang menghadapi masalah sistem penghadaman,
pertama kali mengambil suplemen/ vitamin/ makanan tambahan 
* Untuk detox usus, jadi vitamin akan lebih mudah diserap oleh badan kita. 



SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. :)

**tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis, pewarna, bahan pengawet tambahan, fungisid,bakteriosid, hormon2 sintetik,pengawalatur tumbesaran atau bahan2 kimia.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
 
 
Shaklee Independent Distributor [1082620]
Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901
FB:  Juhaida Joe
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...