Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Wednesday, September 10, 2014

Testimoni Set Kurus Shaklee

juhaida joe | 10:55 AM |
Assalammualaikum....semua......hari ini saya nak share testimoni seorang pengguna setia produk Shaklee.....of of course beliau setia dengan shaklee sebab itu beliau boleh dapat turunkan berat dan kurang kan inchi.....apa pun buat semua bEnda kena sabar....setiap hasil bergantung kepada penerimaan badan seseorang,,ada orang senang turun berat badan nya...ada orang susah nak turun berat badan nya....so kena ambil masa sedikit..yg penting harus sabar dan konsisten... :)

Ok jom kita tengok hasilnya setelah consume Set kurus Shaklee dengan KONSISTEN....>>
 





Shaklee merubah impian menjadi kenyataan......Tak nak cerita banyak jom kita tengok apa kata beliau..

"Masalah kegemukan memang menghantui diri saya sejak dari zaman remaja hinggalah kepada umur 30 an ni....Pelbagai ubat-ubatan, murah dan mahal telah saya cuba...termasuk slimming center yang memakan ribuan ringgit....berat memang la turun tapi sekejap jer, bila makan je berat naik balik...sampai saya jadi takut hendak makan....susah hati....tekanan darah tinggi pun melambung2 bila badan naik ni.....tapi sekarang semua tu takde masalah lagi...Shaklee telah menjadi penyelamat kepada saya......Herblax, Alfafa, Omega, Lecithin dan esp membuatkan saya sentiasa tersenyum......sambil slimkan badan kulit pun jadi cantik......ubat darah tinggi pun saya dah tak ambil lagi sejak ambil supplement ni......toxin dalam badan pun dah takde.......walaubagaimanapun saya masih belum berpuas hati dengan berat ni lagi.....insyaAllah, dengan Shaklee saya tak perlu risau lagi......berat 89 tapi saya hilang inci yang sangat banyak.....Alhamdulillah......."






Ok dah baca apa yang dikatakan oleh beliau...haa...panjang lebar beliau bercerita...apa pun jom jadikan beliau penguat semangat untuk anda2 di luar sana untuk menurunkan berat badan serta mengurang kan inchi...


Berminat? Contact me okay..

Shaklee Independent Distributor [1082620]    
Call / Sms /whatsapp  :013-5000902  
FB:  Vitamin Juhaidajoe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

Monday, September 8, 2014

Promosi Terhangat Meal Shakes September 2014 !!

juhaida joe | 11:23 AM |
Assalammualaikum semua..
di harap hari ini lebih baik dari semalam...hari ini lebih bersemangat dari semalam,hari ini lebih fokus dari semalam,hari ini lebih sihat dari semalam...Insyaallah...AMIN.....

Ok hari ini saya nak share dengan anda pasal >>>>>>>>>>>>>>>>>PROMOSI SEPTEMBER MEAL SHAKES BUY 3 FREE 1!!!  Berbaloi sangat kepada anda yang nak dapatkan stok FREE untuk bulan ini...!!

Meal Shakes Shaklee diperbuat daripada ramuan semulajadi iaitu buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Merupakan minuman berperisa vanilla yang rendah lemak dan rendah glisemik. Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Ia kaya dengan kalsium, fiber dan protein.

Meal shakes juga memyediakan hidangan lengkap dan asid amino...Nutrisinya mudah di serap oleh badan dan semestinya ianya diperbuat daripada bahan SEMULAJADI.





Antara Kebaikan Meal Shakes Shaklee


  • Menambah selera makan anak
  • Anak tak mudah KERAP SAKIT
  • Membekalkan tenaga tambahan terutama bagi anak-anak yang berpuasa
  • Mengatasi masalah sembelit kanak-
  • Sebagai cara untuk MENAMBAH BERAT BADAN SI KECIL
  • Kaya dengan kalsium, magnesium dan vitamin dan protein untuk perkembangan tulang yang sihat
  • Meal Shake Shaklee sangat mudah diberi kepada anak-anak kerana boleh dibancuh dengan susu formula kerana rasa french  vanilla dan teksturnya seperti susu tepung 
  • Membekalkan 19 dengan vitamin dan mineral perlu untuk tumbesaran yang normal
  • Meal Shake rendah lemak dan glisemik jadi anak anda tidak akan jadi obesiti
  • Sesuai untuk anak-anak yang obesiti kerana beri rasa kenyang yang lama
  • Meal shake merupakan makanan untuk otak yang bijak juga kerana mengandungi kolina, kalsium dan protein 
  • Sesuai untuk warga tua yang tak lalu nak makan.  

Ibu juga boleh memberi set vitamin untuk anak anda iaitu Set Anak Bijak: Meal Shakes + Omega Guard + Chew Vita-C.




Meal Shakse Shaklee sememangnya menjadi pilihan ramai ibu bapa hari ini untuk kesihatan menyeluruh anak-anak mereka yang sedang membesar.Meal shakes merupakan supplement multivitamin shaklee yang mudah dan pantas disediakan yang melengkapkan keperluan nutrisi untuk anak yang sedang membesar.

Kebaikan Meal Shakes Shaklee memperbaiki selera makan anak yang picky eater, memperbaiki tahap kesihatan anak yang kerap demam, batuk, asthma dan kurang berat badan sememangnya diakui oleh ramai ibu bapa yang telah mencuba meal shakes shaklee yang terbukti terbaik, berkesan dan semestinya selamat untuk kesihatan dalaman anak-anak.



Apa tunggu lagi???JOM DAPATKAN MEAL SHAKES  SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA BELI 3 PERCUMA 1... 

Berminat atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe

SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. 



Shaklee Independent Distributor [1082620]    
Call / Sms /whatsapp  :013-5000902  
FB:  Vitamin Juhaidajoe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)



MmmMealShakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk keperluan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.
Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap oleh sistem tubuh dari peringkat bayi sehingga ke orang dewasa. Kebiasaannya ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.

Dalam erti kata lain, Mealshakes Shaklee merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah glysemik. Ianya mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan yang membuatkan nya sangat sesuai utk golongan kanak-kanak dan juga org dewasa.
- See more at: http://bazilahramly.blogspot.com/#sthash.XB9GAEAc.dpuf
mMealShakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk keperluan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.
Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap oleh sistem tubuh dari peringkat bayi sehingga ke orang dewasa. Kebiasaannya ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.

Dalam erti kata lain, Mealshakes Shaklee merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah glysemik. Ianya mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan yang membuatkan nya sangat sesuai utk golongan kanak-kanak dan juga org dewasa.
- See more at: http://bazilahramly.blogspot.com/#sthash.XB9GAEAc.dpuf
MealShakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk keperluan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.
Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap oleh sistem tubuh dari peringkat bayi sehingga ke orang dewasa. Kebiasaannya ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.

Dalam erti kata lain, Mealshakes Shaklee merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah glysemik. Ianya mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan yang membuatkan nya sangat sesuai utk golongan kanak-kanak dan juga org dewasa.
- See more at: http://bazilahramly.blogspot.com/#sthash.XB9GAEAc.dpuf
MealShakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk keperluan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.
Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap oleh sistem tubuh dari peringkat bayi sehingga ke orang dewasa. Kebiasaannya ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.

Dalam erti kata lain, Mealshakes Shaklee merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah glysemik. Ianya mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan yang membuatkan nya sangat sesuai utk golongan kanak-kanak dan juga org dewasa.
- See more at: http://bazilahramly.blogspot.com/#sthash.XB9GAEAc.dpuf
MealShakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk keperluan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.
Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap oleh sistem tubuh dari peringkat bayi sehingga ke orang dewasa. Kebiasaannya ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.

Dalam erti kata lain, Mealshakes Shaklee merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah glysemik. Ianya mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan yang membuatkan nya sangat sesuai utk golongan kanak-kanak dan juga org dewasa.
- See more at: http://bazilahramly.blogspot.com/#sthash.XB9GAEAc.dpuf

Saturday, September 6, 2014

Pengalaman sendiri Consume Vitamin Shaklee

juhaida joe | 2:56 AM |
Assalammualaikum buat pembaca blog juhaidajoe.blogspot.com....harap anda sudi menjengah di blog ini..Insyaallah saya akan kongsikan lagi tentang produk-produk Shaklee hari demi hari.. :)

Ok ..sekarang ni saya nak bercerita mengenai SHAKLEE EFFECT...mesti anda hendak tahu apa bendanya Shaklee Effect ni...sebenarnya SHAKLEE EFFECT ni nak share tentang pengalaman bagaimana Shaklee memberi kesan dan memberi kebaikan kepada diri saya dan juga kebaikan kepada orang lain yg telah consume produk Shaklee..


 


Ok..entry kali ini saya nak share pengalaman saya consume shaklee selama 10bulan..alhamdulillah shaklee banyak membantu menmbah kehidupan saya lebih baik dengan izin Allah..Bermula ingin merepair masalah kulit muka yg kusam,berjerawat serta ingin menambah kualiti penyusuaan anak kedua saya yg ketika itu berusia 1 tahun 7 bulan yg mana anak saya memang menyusu badan sepenuh nya ketika itu..dengan itu saya juga mncari suplemen untuk merepair masalah kulit muka dan penambah baikan kualiti susu saya,saya mulakan dengan set budjet iaitu dengan membeli ESP & Vitamin c..


 

Selepas  beberapa bulan saya guna memang nampak hasilnya...kualiti susu saya bertambah,,,yg paling best susu badan pekat sangat...saya bersyukur kerana saya dapat menyusukan anak saya sehingga 2 tahun setengah yg baru beberapa minggu anak saya baru stop menyusu dan belajar minum susu formula..ternyata susu ibu susu tersedap bg anak saya...sebab tak layan susu formula...juga masalah kulit muka saya kembali elok...jerawat jarang nak keluar selama saya menyusukan anak dan consume vitamin shaklee.(saya hanya consume ESP beberapa bulan sahaja,pengambilan berterusan hanya Vitamin C & Alfalafa dan juga vitamin sampingan lain dr shaklee juga)sehinggalah saya stop menyusu dalam beberapa minggu...ternyata lah jerwat kembali berperang di muka...kerana saya perasan hormon saya memg tak stabil...so lepas ni saya akan decide amik GLA COMPLEX untuk stabilkan kembali hormon saya....hormon tak stabil adalah punca jerawat kembali..


 (selepas pengunaan muka tersa sangat lembut,cerah,parut pudar sdikit wlaupun blm hilang sepenuhnya)


 Now saya rajinkan buat mask Vit C dan ESP...alhamdulillah kecut jerwat yg kluar..4 hari dah surut jerawat..apa yg penting pengambilan air kosong sangat lah penting,,kurg minum air makan vitamin boleh mnyebabkan jerawat kluar juga...saya dah kena...huhu...bila kluar jerawat parut tersangatlah susah nak hilang...jalan nya adalah ESP..minum dan buat mask...jika ada Vit E buat mask,juga sangat berkesan untuk hilang kan parut...
Jika anda yang mengalami masalah jerawat jangan makanl Vit E dulu,,,stabilkan hormon dulu dengan GLA COMPLEX...selepas stabil..tak ada masalaha ambil Vit E selepas tu...juga sepanjang saya consume Vitamin Shaklee masalah migrain saya sudah tidak menyerang lagi,,,kurang mengantuk di waktu siang,cargas ja badan wlaupun selalu berjaga malam untuk menyiapkan assignment..so saya dah kongsikan SHAKLEE EFFECT saya..nanti saya share Shaklee effect part 2 pula yea.. :)


# Boleh lihat kebaikan Vitamin C & ESP serta testimoni di link ini>> Jerawat & Parut berkurang dengan ESP SHAKLEE!! & Perlukah Vitamin C Untuk kulit Wajah??? #

Jangan tunggu lama-lama Jom pakat borong Vitamin C dan ESP!! SATU FAMLY BOLEH CONSUME..

Tahan lama....Vitamin C RM92.50 ada 180 Biji boleh tahan sehingga 6 bulan,ESP RM150 boleh tahan hampir 2 bulan..

Berminat atau ingin dapat harga CUN jom PM Juhaidajoe...

Nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe. 


SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA.



PENGHATARAN KESELURUH MALAYSIA. 

Juhaidajoe
Your Shaklee Independent Distributor [1082620]
Call / Sms / whatsapp :013-5000902
FB: Juhaida Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...