Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Saturday, December 7, 2013

Testimoni Set Hamil dan Berpantang

juhaida joe | 10:24 PM |
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

ASSALAMMUALAIKUM..



Testimoni Set hamil dan Set pantang Shaklee 


salam..nak kongsi pengalaman Puan Zahra merupakan penguna produk Shaklee dan pengedar produk Shaklee..Beliau mengamalkan set hamil dan berpantang shaklee..,Puan Zahra mengunakan set hamil untuk menjaga kesihatan semasa hamil dan juga kandungan..dan set pantang pemulihan selepas bersalin..
Mari kita tgk apa kata Puan Zahra>>>

"Saya ambil ESP, Vit C, Omega, Bcomplex. Berpantang saya tambah alfalfa dan vitalea. Alhamdulillah bermula dari awal pregnant sampai dah sarat saya masih mampu bjalan kaki ke pejabat, lebih kurang 10 min je, tapi dah sarat jadi 20 min, bonceng motor ke KK bla check up (husbnd keje shift), orang tegur cergas mcm tak pregnant, alhamdulillah. Oh ye berat naik dgn stabil smpai 20kg, masa tu memang risau kalau tak dapat berat asal nanti. HB sy turun bla masuk kandungan 7 bulan, sy amik vit c, naik balik cantik je blik. Then after delivered, teruskan set berpantang, susu alhamdulillah meriah smpai sekarang, luka sembuh cepat, org dtg ziarah masa dalam 20 hari, tegur nampak sihat xmcm dlm pantang dah. Paling best ada mak cik tu cakap dah mcm anak dara blik! Lepas pantang berat dah turun ke 50 kg, anak 3 bulan dah tggal 47kg, mungkin sb BF, berat cpt turun. Alhamdulillah semua dgn izin Allah. Just sharing "




haa..sesiapa yang berminat untuk mnjadi sihat bertenaga dan kurus macam Puan Zahra juga bonus mnjadikan anda brtambah cantik,,jangan segan hubungi saya..Produk Shaklee terdapat juga pelbagai produk,,untuk penjagaan muka,untuk penyususn,untuk slim,kesuburan,dan mcm2 lagi..

Untuk mendaptkan kualiti hidup yang sihat,kita haruslah sentiasa berusaha untuk mndaptkan hasil terbaik..yang selebih Allah sahaja yang menetukan.. 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Berminat? Contact me okay.. <3


Shaklee Independent Distributor [1082620]
013-5000902 / juhaidajoe@gmail.com
Fanpage: Juhaidajoe Vitamin Shoppe 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...