Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Saturday, December 7, 2013

Testimoni Vivix

juhaida joe | 11:12 PM |
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

ASSALAMMUALAIKUM.. 


Salam semua..
Jom kita tengok lagi testimoni dari produk Shaklee iaitu Vivix..
Vivix anatara produk yang sangat terkenal dengan keberkesanan pada setiap penguna yang mengunakanya..Pelbagai fungsi dalam membantu dalam kecantikan dan kesihatan.. ok jom kita tengok apa kata penguna yang telah mengunakan produk Vivix ni.. 

" Assalamualaikum

Saya nak share testimoni diri sendiri after ambil vivix. Hampir nk habiskan satu botol vivix sy gunakan. itu pun share dengan suami.Kulit sebelum ni nampak kusam dan tona kulit tak sekata. After ambil vivix kulit nampak lebih bersih. Alhamdulillah dengan izinNya sy serasi dengan vivix. Korang semua wajib cuba tau!"





APA HEBATNYA VIVIX??


Vivix ni utk bantu pulihkan DNA yg rosak
> mengawal genetik,
> menghasilkan tenaga yg diperlukan oleh sel,
> melambatkan pembentukan protein AGE-advanced
glycation end products. protein AGE yg berlebihan ni boleh
menggangu keutuhan sel

VIVIX berkesan untuk pelbagai penyakit kronik :

>individu yang didiagnose menghidap kanser atau berisiko mengidap kanser akibat keturunan atau kegagalan fungsi mana2 organ
>individu yang mempunyai ketahanan badan yang lemah
>individu yang mempunyai masalah selaput mata/penglihatan
>Pesakit Systemic Lupus Erythematosus (SLE)
>Individu yang mempunyai masalah jantung
>Pesakit kencing manis
>Pesakit darah tinggi
>Pesakit gout
>Pesakit stroke
>Wanita yang mempunyai cyst
>Anti-penuaan
>Perokok tegar
>individu yang menghidapi masalah kulit wajah yang berjerawat teruk




* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Berminat? Contact me okay.. <3


Shaklee Independent Distributor [1082620]
013-5000902 / juhaidajoe@gmail.com

Fanpage: Juhaidajoe Vitamin Shoppe

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...