Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Tuesday, January 7, 2014

Set cantik Shaklee

juhaida joe | 3:42 PM |
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

ASSALAMMUALAIKUM.. 



Salam harap uools semua happy selalu.. :) bila dah ceria muka pun cantik berseri :)
Hari nie saya nak share pasal set kecantikan shaklee pula yer .. siapa yang kat sini tak nak cantik??hoho..rugi la Allah dah bg muka yang sempurna tapi tak jaga elok2 yer dak..So kepada sesiapa yang mempunyai masalah kulit muka atau yang tak ada masalah elok la kita jaga dari dok sapu krim2 yang mempunyai sangat tinggi bahan kimia..lebih elok penjagaan dari dalam didahulukan..Badan dah sihat luar pun cantik...

Sesiapa sahaja akan mengalami masalah Kulit yang kusam, tak sekata, berjerawat dan pori-pori terbuaka luas memang majoritinya akan melanda kepada setiap orang bila usia dianjak dari hari ke hari,dari bulan ke bulan dan dari tahun ke tahun... Untuk mengatasi masalah ini  jom beralih kepada set kecantikan kulit Shaklee 100% bahan semulajadi untuk wajah cantik berseri. :)






Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit:
  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit:
  • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
  • Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
  • Mencerahkan kulit
Peranan Vitamin B Complex dalam kecantikan kulit:
  • Sebagai pelembap
  • Mencegah pigmentasi
  • Melambatkan tanda penuaan
  • Mengubati jerawat

ESP:

  • baikpulih sel-sel dan tisu yang rosak
  • hilangkan kesan parut jerawat, jeragat, chicken pox & stretch mark
  • anjalkan payudara dan punggung


So set ini bukan untuk sahaja..kesihatan dalaman pun terjaga sama.. :)
Anda pilih untuk anda..sihat dan cantik dari dalam..atau hanya cantik di luaran sahaja..

Produk shaklee sangat2 best kerana saya telah mencuba nya...kerana saya ni seorang yang sangat teruja nak mengurang masalah jerawat dan masalah kulit kusam saya..HAA.. hasil nya memang membuatkan saya sangat gembira..yang penting harus sabar..walaupun untuk mendapat kan hasil mungkin mngambil masa yang agak lambat,tp saya puas saya pulih dengan cara yang sihat.. :)
Suplemen shaklee bukan ubat yer...kalau ubat memang mkn kejap ni sat gi boleh hilang..
Saya hanya berkongsi pengalaman saya..niat ingin membantu anda di luar sana yang mengalami masalah kulit muka..

Jika berminat jangan segan call/sms Juhaidajoe

Berminat? Contact me okay..



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Shaklee Independent Distributor [1082620]
013-5000902 / juhaidajoe@gmail.com
Fanpage: Juhaidajoe Vitamin Shoppe



 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...