Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Sunday, January 19, 2014

Set Shaklee ACE

juhaida joe | 9:58 PM |
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

ASSALAMMUALAIKUM..
Hari ini saya nak kongsi tentang  Set Shaklee iaitu set ACE ianya  supplemen antioksidan  yang kuat untuk melawan  radikal bebas dan meningkatkan perlindungan badan..Haa..ape ACE tu..??mesti anda yang tak tahu dan tertanya2 apala ACE ni kan..Set ACE ni adalah antara vitamin A iaitu Carotomax,Sustained Released Vita C dan Vitamin E complex.

Apakah kebaikan yang boleh diperolehi daripada set ACE ini?
  • Menguatkan sistem imun
  • Berasa muda
  • Meningkatkan tahap kesihatan




Kenapa kita perlukan Set ACE ini?

Sekarang ini kita amat memerlukan lebih perlindungan antioksidan daripada dahulu,dengan keaadaan persekitaran yang tidak sihat dan sering tercemar dari macam2 pencemaran yang terdapat disekeliling.Pendedahan kepada cahaya matahari, tekanan dan gaya hidup tidak sihat menghasilkan radikal bebas yang boleh merosakkan sel dan DNA dalam tubuh.Dengan antioksidan dapat membantu melindungi sel akibat daripada radikal bebas ini.

Jom pertingkatkan perlindungan antioksidan anda dengan set ACE :)
Jika berminat boleh dapatkan dari Juhaidajoe yea..
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. 


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Shaklee Independent Distributor [1082620]
013-5000902 / juhaidajoe@gmail.com
Fanpage: Juhaidajoe Vitamin Shoppe
 



 





No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...