Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Saturday, May 17, 2014

Fungsi Set Resdung

juhaida joe | 5:35 PM |
Salam semua...siapa kat sini yang ada resdung????hah..tak ada??untung sangat orang yang bebas dari resdung ni...haa..tau tak resdung tu macam mana??Meh saya bagi tau yang mana tak tahu la yer..Resdung ni macam sesorang tu ada jerawat..,bersin pagi2,tak berhenti plak tu..gatal2 di muka, mata,mata berair..k tu sume orang tahu..ade yang orang tak tahu resdung boleh jugak yang mengalami kelimumur...nafas berbau..jerawat belakang badan atau alergy dsb..

Mesti ramai yang mengalami resdung tak tau macam mana nak selesai masalah ni...nak tak nak..sume benda kena pantang la kan..makan kene jaga..sejuk sikit pun tak bloh..kena habuk sikit pun tak boleh..wangi sangat pun tak boleh..acaner tu??? Haa...ada sebenar ada suplemen yang boleh hilangkan resdung ni..kita kena usaha lebih..dan berdoa agar masalah kita cepat sembuh..

Terdapat 3 jenis suplemen hebat untuk mengatasi resdung iaitu Alfalfa Complex, Vitamin C dan B-Complex. 

Photo: salam petang.. :)
Saya nak share apa fungsi Set RESDUNG Shaklee ni..

ramai antara kita tak sedar yang kita mengalami resdung..ada yang jenis terang2 nampak sperti jerawat,bersin tak berhenti,gatal atau berair di mata,kelimumur dsb...
Set shaklee elok di amalkan oleh mereka yang mengalami masalah resdung biasa ataupun kronik..Jom kita lihat apa fungsi set resdung ni>>

VITAMIN C
## Bertindak sbg anti-histamin,tanpa perlu mengalami side effect dari pengambilan drugs anti-histamin.
## Menstabilkan pengeluaran histamin dari tubuh badan.
## Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol.
## Menigkatkan fungsi T-cell dan macrophage(fungsi pertahanan badan,sel darah putih)
## Meningkatkan oksigenasi pd tisu-tisu dalam tubuh dan meningkatkan penyembuhan tisu.

B-COMPLEX
## B 6 membantu pemuliharaan selaput lendir yang sihat.
## Membantu membina protein dalam tubuh.
## Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan olh kulit untuk mengyingkirkan sel2 mati.
## Memelihara sistem saraf dan berfungsi sbg anti-stress.

ALFALFA
## Berrtindak mengurangkan keradangan.
## kaya dgn sumber klorofil,dalam membantu mengurangkan keradangan darpada eczema,sinus,hives(gegata)

Ok kalau nak cuba boleh PM Juhaida Joe
013-5000902
whatsapp:013-5000901
website: http://juhaidajoe.blogspot.com/
 


Jom kita tengok bagaimana suplemen ini berfungsi untuk mengatasi resdung.


 


Untuk semua yang mengalami resdung cuba la dulu suplemen shaklee ni..Insayaallah masalah anda akan sembuh..tak salah kita usaha lebih sikit untuk kesihatan kita..

SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. :)



Shaklee Independent Distributor [1082620] 
Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901   
FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)


 
 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...