Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Saturday, May 3, 2014

Kebaikan Mealshakes Untuk kanak-kanak

juhaida joe | 3:33 PM |
Pemakanan yang berkhasiat dan baik membuatkan pertumbuhan si kecil sempurna juga akan meningkatkan kekuatan fizikalnya.
Dengan pemakanan yang berkhasiat dan baik penting untuk pertumbuhan tubuh yang sihat dan sempurna untuk si kecil.. Ia bukan sahaja meningkatkan kekuatan fizikal juga kecergasan otak. Jika pengambilan makanan berkhasiat diabaikan, ia boleh menjejaskan pertumbuhan dan kesihatan si kecil..Ibu Bapa di luar sana pasti inginkan yang terbaik untuk anak anda yang membesar untk mendapatkan khasiat untu mereka :)


Sudah semestinya MEALSHAKE la..antara product yang femes dikalangan ibu bapa untuk anak-anak mereka...sempena dengan promo MEALSHAKE bulan ni, mari saya kongsikan tentang MEALSHAKES ni..


Apakah MEALSHAKE?
Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu. 

Apa kelebihan MEALSHAKE?
✔ untuk kecantikan kulit
✔ untuk mengurangkan masalah sembelit di kalangan kanak-kanak.
✔ untuk antioksida
✔ untuk bantu anak lebih fokus
✔ memberi tenaga dan menguatkan sistem imun anak-anak
✔ meningkatkan selera makan anak yang picky eater  Sempena kedatangan bulan Mei ni jom kita serbu PROMOSI MEALSHAKE BELI 6 PERCUMA 1.  

 SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. :)


Shaklee Independent Distributor [1082620] 

Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901 

FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)


 No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...