Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Friday, May 16, 2014

Mealshakes Atasi Masalah Anak Kurang Sihat

juhaida joe | 11:45 AM |
Salam semua...hari ini nak singkap hal ibu2 yang selalu susah hati tentang masalah si kecil yang selalu meghadapi masalah  demam,selsema,batuk dan sbgnya...Bagi yang hantar di taska tu hari-hari si kecil kene berhadapan dengan persekitaran yang mempunyai pelbagai pencemaran...sebagai contoh macam di taska anak anda akan terdedah dengan kanak-kanak lain yang mempunyai masalah kesihatan,dalam masa yang ia nya sangat mudah berjangkit jika anak2 kita yang mempunyai anti bodi yang sangat rendah...

Sangupkah kita membiarkan mereka tanpa bertindak sebarang tindakan untuk anak yang kita sayang???

So sebagai langkah dan tindakan bijak,,anda sebagai ibu harus memberikan yang terbaik untuk anak anda dengan mencari jalan penyelesaian supaya anak anda dapat di lindungi dari sebarang jangkitan,Insyaallah... Sempena promosi bulan MEI jom ibu2 berikan anak MEALSHAKES!! ibu nak SUPER JIMAT?? BOLEH SANGAT.... ibu beli 6 tong dapar FREE 1 tong Mealshakes...!! Ibu nak kongsi beli dengan rakan2 pun boleh..ajak ibu2 yang lain beli untuk anak mereka jugak..Insyaallah ibu gembira dengan hasil nya.. :)

MealShake Shaklee sememangnya menjadi pilihan ramai ibu bapa hari ini untuk kesihatan menyeluruh anak-anak mereka yang sedang membesar.Mealshakes merupakan supplement multivitamin shaklee yang mudah dan pantas disediakan yang melengkapkan keperluan nutrisi untuk anak yang sedang membesar.

Kebaikan MealShake Shaklee memperbaiki selera makan anak yang picky eater, memperbaiki tahap kesihatan anak yang kerap demam, batuk, asthma dan kurang berat badan sememangnya diakui oleh ramai ibu bapa yang telah mencuba meal shaklee yang terbukti terbaik, berkesan dan semestinya selamat untuk kesihatan dalaman anak-anak.

Apa tunggu lagi???JOM DAPATKAN MEALSHAKES  SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA BELI 6 PERCUMA 1... 







Antara Kebaikan Meal Shake Shaklee
  • Menambah selera makan anak
  • Anak tak mudah KERAP SAKIT
  • Membekalkan tenaga tambahan terutama bagi anak-anak yang berpuasa
  • Mengatasi masalah sembelit kanak-
  • Sebagai cara untuk MENAMBAH BERAT BADAN SI KECIL
  • Kaya dengan kalsium, magnesium dan vitamin dan protein untuk perkembangan tulang yang sihat
  • Meal Shake Shaklee sangat mudah diberi kepada anak-anak kerana boleh dibancuh dengan susu formula kerana rasa french  vanilla dan teksturnya seperti susu tepung 
  • Membekalkan 19 dengan vitamin dan mineral perlu untuk tumbesaran yang normal
  • Meal Shake rendah lemak dan glisemik jadi anak anda tidak akan jadi obesiti
  • Sesuai untuk anak-anak yang obesiti kerana beri rasa kenyang yang lama
  • Meal shake merupakan makanan untuk otak yang bijak juga kerana mengandungi kolina, kalsium dan protein   







MealShake Shaklee yang menjimatkan kerana harga mealshake shaklee hanya RM113 satu tin yang seberat 544gm.

Kanak-kanak usia setahun sudah boleh mengambil mealshake shaklee (yang tidak menyusu badan) sebanyak satu sudu teh. Anak-anak yang minum susu ibu,di galakkan ibu minum,dan dapat menyalurkan khasiat pada anak..

SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. :)


Shaklee Independent Distributor [1082620] 

Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901 

FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)


 




No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...