Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Wednesday, May 28, 2014

Anak semakin sihat,Asma Kurang Dengan OMEGA GUARD!!

juhaida joe | 9:06 AM |
Salam semua...hari ni saya nak share testimoni produk OMEGA GUARD..yang dapat membantu pemasalahan kanak-kanak yang kurang sihat..saya pasti mesti ibu2 termasuk saya sendiri tidak mahu anak kita sakit bukan?? kalau sakit mesti kita sebagai ibu bapa secepat mungkin mencari jalan penyelesaian untuk anak-anak seperti membawa anak ke klinik.....sudah pasti selepas pulang dari klinik ibu bapa akan pulang dengan berbotol2 jenis ubat..di situ lagi satu cabaran ibu bapa nak bagi anak makan ubat jika anak mereka jenis yang susah atau tak suka makan ubat..nak tak nak..kita sebagai ibu bapa nak anak kembali sihat..kita pun memaksa anak kita makan ubat...kesian kan....kadang2 sampai termuntah-muntah...tapi sampai bila????

Kita sebagai ibu bapa seharusnya bijak dalam hal kesihatan anak-anak..lebih elok kita cegah dahulu dari mengubati..betul tak?? Tak salah saya katakan anak-anak kita juga perlukan suplemen..iaitu makanan tambahan...jika rezeki lebih tak salah kita berbelanja lebih untuk kesihtan anak-anak kita..saya pasti semua ibu bapa di luar sana mahukan yang terbaik untuk anak anda..!

Di sini boleh saya sarankan suplemen tambahan yang diperlukan oleh anak ialah Omega guard,Mealshakes,Vitalea for children&Chewable Vita C..ibu bapa boleh beli ikut budjet tidak di paksa beli satu set..







MEALSHAKES - Membekal nutrien, anak kurang selera makan, untuk anak yang selalu demam,selsema,batuk,asma, sembelit, autisme,ADHD & sesuai utk yg mengalami masalah pertumbuhan


OMEGAGUARD - bekalkn DHA & EPA yang penting untuk OTAK. Sesuai untuk pesakit AUTISME/ADHD atau kanak-kanak hiperaktif,selalu demam,asma,selera makan.



VITALEA - bekalkn nutrien seimbang untuk pertumbuhn

Chewable Vita C - tingkatkn sistem imun, anti stress


Apa kata kita lihat pula testimoni adik Asyraf yang kini semakin sihat dengan suplemen shaklee...


TESTIMONI Adik Asyraf makin sihat dan ASMA MAKIN BERKURANG!!
jom tengok apa kata ibunya>>



"Assalamualaikum
Bismillahirahmanirrahim
Testimoni saya sendiri .. alhamdulillah ashraf tak bergantung lagi pd ubat2 klinik.
- ASMA dh berkurangan
- Antibodi kuat
- klu kena demam pun tak seteruk mcm dulu2
- selera makan bertambah
- minda tip top .. kihkihkih, makin petah bercakap (kdg2 ayat diluar jangkaan .. hihihi)
- sentiasa lawas (tiada sembelit mcm dulu)" 



 



KELEBIHAN OMEGA GUARD UNTUK KANAK-KANAK

1)  Meningkatkan perkembangangan memori  kanak-kanak
2)  Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak.
3)  Membantu menyihatkan paru-paru
4)  Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis
5)  Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE 
      (lupus erythematosus)
6) Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive  


Berminat atau nak join member untuk dapatkan harga super jimat boleh PM Juhaida joe


SEKIRANYA ANDA INGIN MENCUBA SUPPLEMENT SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI SAYA DAN KONSULTASI YANG BERTERUSAN DAN EKSKLUSIF AKAN DIBERIKAN PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN BLOG Juhaidajoe. 



Shaklee Independent Distributor [1082620]    
Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901       
FB:  Juhaid Joe (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)


 


 
 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...