Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Wednesday, December 24, 2014

TESTIMONI SET KECANTIKAN SHAKLEE

juhaida joe | 5:11 PM |
Salam semua....sebelum tu mari kita doakan saudara kita yang terlibat dalam musibah banjir...saya rasa hampir seluruh negeri banjir..moga mereka semua dilindungi Allah..dan tabah dengan ujian..

Ok hari ni saya nak share TESTIMONI SET SKINCARE SHAKLEE...yang terdiri daripada >>

¤ Vitamin C 500mg
¤ B complex
¤ vitamin E


Dan optional, boleh add on ESP dan GLA...Setiap suplemen boleh tahan untuk kegunaan 4-6 bulan...amat berbaloi yer...tak perlu nak beli tiap bulan..

Ok jom tengok testimoni >>




Saudari manis ni mengamalkan ESP,VITAMIN C,VITAMIN E,B COMPLEX & GLA COMPLEX...Kulitnya juga semakin CERAH dan BERSERI. Yang penting katanya amalan pemakanan harian mesti berkhasiat serta minum air masak yang mencukupi memberi kesan ketara. Pembaik pulih kulit berlaku dari dalam dengan bantuan SET SKINCARE SHAKLEE !

Kepada anda yang ingin gebu berseri...jom cuba Set kecantikan Shaklee...jangan tunggu lama-lama yer..orang lain dah berseri kemain,anda tak seri-seri...Apa pun kita kenalah jaga anugerah yang diberi...kena beri keperluaan secukupnya...Yang mana dah berkahwin tu..dapat cantik-cantik untuk suami...yang belum tu..bersedia untuk berseri untuk hari perkahwinan..yang ada masalah tu jangan di biarakan yer..rawatlah...

Anda boleh dapatkan dari Juhaidajoe...Harga kasih sayang lagi tau..sempena Promo ni meh dapatkan sekarang..

1. Beli 6 Percuma 1 Vitamin C Sustained Release
2. Beli 2 Vitamin C Sustained Release Diskaun 5%
3. Beli 6 Percuma 1 Vita-E Complex
4. Beli 2 Vita-E Complex Diskaun 5%

Kepada anda yang mengalami masalah kulit wajah..saya segan hubungi saya..Insyaallah saya akan memberi KONSULTASI EKSKLUSIFsebelum dan selepas pembelian..

# Saya Mahu Bantu Ramai Lagi Untuk Lebih Sihat #

Shaklee Independent Distributor [1082620]    
Call / Sms /whatsapp  :013-5000902 
FB:  Vitamin Juhaidajoe  (Boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...