Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Friday, April 11, 2014

Perlukah menjadi ahli Shaklee??

juhaida joe | 10:08 AM |
Assalammualaikum semua..salam pagi yang ceria hari ni...Sejak Shaklee melancarkan P&R yang baru ni, Harga ahli untuk ahli / pengedar sah Shaklee sahaja..Harga pasaran untuk mereka yang tidak berdaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee.....So dengan ini tak perlu risau die jual murah ker..die jual mahal ker..dan seangkatan dengan nya... :)


Bagi saya jika ada penguna shaklee yang dah guna lama produk Shaklee,saya sarankan supaya berdaftar menjadi ahli Shaklee jer...tak buat biznes pun tak mengapa..tak semestinya jadi ahli wajib kena buat bizness..nak buat kegunaan sendiri jer pun boleh juga yer.. :)Tiada paksaan kene buat bizness jika mendaftar jadi ahli..Kalau terbuka pintu hati nak join buat bizness ALHAMDULILLAH... saya boleh kongsikan bagaimana untuk mengerakkan biznes bersama Shaklee..


 Apa sebenarnya faedah kalau jadi ahli?
>> Dapat beli semua produk Shaklee pada harga ahli. Jimat sehingga 20%.
>> Boleh kumpul UV & dapat bonus.
>> Dapat sertai screet group yang sangat best.
>> Peluang untuk biznes jana income bersama Shaklee (jika mahu).
>> Sistem jualan secara online. Jimat masa. Jimat tenaga sebab tidak perlu ke branch Shaklee. 
Saya dulu jadi ahli bayar RM65. Dijumlahkan dengan kos postage  RM10, jadi semuanya hanya bayar RM75 sahaja,untuk seumur hidup..tak perlu renew2 tau..Mudahnya join jadi ahli. :-)Sudah ramai yang dah menikmati faedah berdaftar sebagai ahli shaklee tau.. :)

Shaklee Independent Distributor [1082620]
Call / Sms /  :013-5000902 /Whatsapp:013-5000901

FB:  Juhaida Joe




 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...