Read more: http://www.ciktom.com/tutorial-pasang-butang-tweet-plus-one-share-dan-like-facebook-blogspot/#ixzz2mBdRtwHf

Saturday, April 19, 2014

Berjaya turunkan berat badan sebanyak 10KG!!

juhaida joe | 4:58 PM |
salam petang semua...!!
Jom kita lihat TESTIMONI SLIM salah seorang penguna shaklee,yang mengamalkan ESP,LECITHIN,HERB LAX dan ALFALFA..Sebelum tu jom kita lihat kata2 penting dari beliau dalam sesi penurunan berat badan ni>>>>>

"PENTING DI SINI nak gtau CARA PENGAMBILAN MAKANAN & AIR YANG CUKUP kunci kejayaan kalau nak turunkan berat..kalau sekadar makan produk tapi uolls tak jaga makan mmg confirm tak jadi..buatlah secara perlahan2 tetapi konsisten pasti berhasil...Alhamdulillah juga..selepas saya turun 10kg saya sekarang ni disahkan mengandung anak ke-4...hormon pun stabil..mood pun happy sokmo jer....skg ni sy tgh makan set mengandung trimester 1 shaklee pula...Nantikan sy sharing lagi kisah saya dengan shaklee yer "





HAA..dah baca??so kepada anda diluar sana nak menurunkan berat harusla banyak bersabar..then terapkan "KUNCI KEJAYAAN" beliau..buat la secara konsisten yer..pelan-pelan kayuh..kita tak mengharapkan perubahan yang mendadak terus..lama-lama nanti ok la..TAK kira vitamin apa pun anda makan yang penting jaga 'KUNCI KEJAYAAN' tu..saya pasti anda boleh..hehe...

Berminat?Atau ingin mengetahui lebih lanjut Boleh PM Juhaidajoe

Juhaidajoe
Shaklee Independent Distributor [1082620]
Call/sms : 013-5000902 / whatsapp : 013-5000901
FB : Juhaidajoe Vitamin Shoppe/Juhaida Joe
juhaidajoe.blogspot.com


 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...